Disse to gutta bryr seg ikke om hvilke spillere som står på andre siden av midtstreken. Full gass, uansett. (foto: united, twitter)

Brendan Rodgers og Leicester har holdt nesten helt inn denne sesongen. Fra å sjokkere de fleste med å være klubben som fulgte tempoet til Manchester City (vi glemmer Liverpool) gjennom høsten og vinteren, har det nå begynt å halte litt for revene. Bokstavelig talt.

Det kom en befriende 2-0 seier over Sheffield United på torsdag, men med to kamper de må vinne for å holde United unna den så vanvittig viktige 4. plassen i Premier League, kan skadesituasjonen bli avgjørende.

På søndag går turen til London og Tottenham, så kommer Manchester United for den siste og avgjørende kampen. Nå viser det seg at Brendan Rodgers skal møte Mourinho og Solskjær uten tre av sine viktigste spillere.

James Maddison

-Ben Chilwell

-Christian Fuchs 

Les: Utrolig: David de Gea er nå på høyde med Peter Schmeichel

Det var ikke en lystig Leicester-manager som ramset opp spillere som er ute resten av sesongen.

-Christian kan faktisk risikere å være ute mellom 12 og 14 uker. Ben og James er ute resten af sesongen. Marc Albrighton kan være tilbake mot Tottenham, sier Rodgers etter Sheffield-kampen.

Skader er dessverre en del av fotballen, så for United blir dette en «gavepakke» som kan være verdt noen hundre millioner i Champions League-inntekter. Rått og brutalt, men siden fotballen fortsatt er rundt, er ingenting avgjørt.

Men for oss blir den en nærmest umulig oppgave for Rodgers å makte å dekke opp for tapet av United-mål Maddison og Chelsea-mål Chilwell.

Les på F7: Fotball, en fantastisk måte å hente tilbake penger fra rike sjeiker og kinesere

Dette begynner virkelig å lukte Champions League på gjengen fra Old Trafford.

 Les: Tre dager siden trodde Barcelona de var alene i løpet om Lautaro Martinez