11. mann i angrepet. (foto: united, twitter)

David de Gea er historie, Andre Onano har signert, tatt sine første intervjuer og er klar for det han omtaler som drømmejobben. Erik ten Hag fikk viljen sin, der klubbhistoriens keeper med flest clean sheets tok med seg lønnskravet som best betalt og forlot klubben.

Ikke alle er like imponert over behandlingen spanjolen fikk de siste ukene, der det heller aldri ble en verdig avskjed foran supporterne på Old Trafford. Dette er nå historie, Champions League-finalist Onana bringer inn et nytt angrepsvåpen for Ten Hag.

LES: Stjernespiss Mitrovic nekter fortsatt å spille for Fulham

For der de Gea var best med sine blekksprutarmer, plassering og reaksjonsevne, tilfører den tidligere Inter Milan-keeperen noe helt nytt i tillegg til å være en briljant shot stopper.

Ryan Benson, fotballanalytiker hos Opta Analyst, beskriver Onana som Man Uniteds nye «holding midfielder«.

Pep Guardiola brukte selv dette begrepet da han beskrev Onana som keeper etter Champions League-finalen. Du ser ikke ofte at Onana fyrer av et utspill uten mål og mening, Guardiola var imponert over posisjoneringen til Inter-keeperen på banen og hvordan han traff rett på lissa til medspillerne i angrep.

LES OGSÅ: Atalanta-manager Gasperini innrømmer pengene begynner å bli for store til å holde på Højlund

Pasningen fra Onana til Lautaro Martinez i andre omgang satte ut halve City-laget og åpnet opp for det som endte med stor målsjanse for Lukaku.

-Onana gjør det virkelig vanskelig å ha høyt press mot. Du kan ikke presse keeperen skikkelig. De er mestere med å holde på ballen og få den opp til angrepsspillerne, sa Guardiola til CBS Sports.

Hos United er det vanskelig å ikke forestille seg en Marcus Rashford eller andre i fart som får en skarpskytterpasning fra Onana på vei gjennom motstandernes forsvarslinje.

Forrige sesong var det bare to keepere i de fem største ligaene som hadde flere open-play shot-ending bidrag per kamp enn Onana.

LES OGSÅ: Tuchels forsterkning ute med skade

Moderne fotball ser på keeperen som en aktiv 11. spiller, Onana bringer den kreative og offensive tradisjonen til keepere som Rene Higuita, Jorge Campos og Fabien Barthez videre.

David de Geas styrker var ikke med ball og bein, der stressnivået økte når spanjolen ble satt under prass. Onana er roligheten selv og ser ut til å digge å ha ballen i posession, for så å fyre av en pasning med assist-potensiale.

Vi kan knapt vente til sesongstart.