Maestro ved tegnebordet med god beinplass.

David Moyes og West Ham har fått sesongstarten som gir alt annet enn arbeidsro. Nederst på Premier League-tabellen etter tre kamper, tap mot nykommer Nottingham Forest, null scoringer etter 270 minutter+ på kamparenaen. Nå jobbes det steinhardt for å få på plass forsterkninger som skal gjøre en forskjell. Byrival Tottenham kommer nå inn fra venstre og blandet seg inn.

West Ham har vært i forhandlinger med Lyon om Lucas Paqueta uten å komme til enighet. Ifølge TEAMtalk er Tottenham klar for utnytte tregheten i prosessen og tenker hardt på å komme banen med bud på den offensive midtbanespilleren.

LES: Bekreftet: Juventus har på plass spiller som hamret inn 20 mål forrige sesong

Den brasilianske landslagsspilleren dro på med 11 scoringer og 7 assists på 44 kamper for Lyon forrige sesong, og har en energi som vil egne seg perfekt til intensiteten i verdens tøffeste liga.

Ulike engelske medier hevder Lyon har avvist budet til West Ham på 40 millioner euro, der forhandlingene fortsetter. Nå hevder TEAMtalk at Tottenham regner på om de skal dra opp et høyere bud og levere Paqueta til Antonio Conte.

LES: Real Madrid-manageren bekrefter neste exit