Tilbake. (foto: villa, twitter)

Da er Unai Emery tilbake i Premier League. Den tidligere Villareal-manageren kastes tilbake i manesjen på balløya med første oppgave mot Newcastle på lørdag. Alt fokus rettes mot de siste kampene før VM-pausen, men samtidig jobbes det aktivt med å få på plass planene for de nødvendige Emery-forsterkningene i januar.

Spanjolen har en solid dose med erfaring fra å lede de største klubbene, med noen sesonger hos PSG og Arsenal. De ble ikke lange oppholdet som Arsenal-manager (2018-19), men Emery har de siste sesongene hos Villareal vist hva han kan få til når han får tid på seg. Spør Nagelsmann og Jürgen Klopp, som fikk brysom konkurranse i Champions League forrige sesong.

LES: Barcelonas supertalent har fått nok

Ifølge Spurs-ekspert John Wenham er det én spiller som stikker seg frem som den naturlige første signeringen til Emery.

Giovani Lo Celso er på utleie fra Tottenham hos Villareal. Emery har brukt den argentinske midtbanespilleren i 11 kamper denne sesongen, 7 fra start før han dro på seg en skade. Nå tror Wenham Emery retter fingeren mot Lo Celso som sin første signering.

Ifølge Football-Insider skal Tottenham være villig til å selge Lo Celso til en pris opp mot 15 millioner pund. Det som gjør det ekstra aktuelt, er at Tottenbam ifølge Wenham har opsjon på å hente argentineren tilbake i januar.

-Aston Villa kunne få Tottenham til å kalle ham tilbake så de kan signere argentineren for rundt 15 millioner pund. Det vil være en deal som vil passe alle parter, og noe jeg ser kan skje, sier Wenham til Football-Insider.

LES OGSÅ: Liverpool og Real Madrid sikler på Premier League-komet

Lo Celsa har 84 kamper i Spursdrakta siden overgangen fra Real Betis i 2020.