Julian Brandt

Tottenham har benyttet seg av familiære bånd i kampen om å signere Julian Brandt og det er ut til å virke.  22-årigen har hatt en fremragende sesong med Bayer Leverkusen, med ni mål og imponerende 17 assists på 42 kamper. – Nå har Tottenham «rykket» forbi Liverpool i konkurransen om signaturen. 

Røverkjøp

Hans kost på på 25 millioner euro vekker interessen hos mange. Liverpools sjef Jürgen Klopp har allerede sommeren 2017 interessert, men valgte istedenfor å signere  Mohamed Salah. – En signering som sett i ettertid kan beskrives som vellykket. For bare et par dager siden kunne vi lese at Klopp var sikker på å hente Julian Brandt foran  Borussia Dortmund, men det var før Tottenham snakket med pappa Brandt.

Les: Gareth Bale kan leies ut til Premier League-klubb

SportBild hevder at det er Mauricio Pochettino som leder løpet om å signere Brandt. Tottenham snapper med Brandts far om en sommeravtale for å bringe Leverkusen-stjernen til Nord-London.

Pochettino har identifisert Brandt som en potensiell erstatning for Christian Eriksen som fristes til Real Madrid på en gigantavtale, men Tottenham skal være ivrige etter å hente inn Leverkusen-stjernen, uansett hvor danskens fremtid ligger.

Les på Popidol: Liverpool anno 2019: Nyt fire minutter med rødt og grått fyrverkeri