Shit, big mistake. (foto: tottenham, twitter)

Christian Eriksen brukte 2018/19-sesongen på å gjøre seg uvurdelig for Tottenham, den neste brukte han på å gjøre seg uaktuell i Nord-London. Så kom Inter-overgangen, visstnok mot Contes vilje. Nå har Premier League-klubben begynt å angre, mens Inter-manageren har fått ned blodtrykket og ser muligheter.

Noe forvirrende fremstilling? Sikkert, men når virkeligheten trolig ikke ligger så langt unna, da blir det forvirrende.

Eriksen gjennomførte skiftet til Serie A i januar, men har fortsatt til gode å gjøre den store forskjellen hos Inter. Nå skal det sies at det var kaotisk da Eriksen endte opp med exit fra Tottenham, noe som ikke ble mindre kaotisk da virus nr. 19 bestemte seg for å sette alt på huet.

Les: OFFISIELT: Aston Villa henter forsvarspiller for 133 millioner kr

Likevel, ifølge overgangsekspert Fabrizio Romano har Mourinho ombestemt seg.

-For to uker siden fortalte en av kildene mine at Tottenham hadde sjekket muligheten for å bringe Christian Eriksen tilbake, men to timer senere pratet jeg med Inter. De fortalte meg at det var ingen sjanse å se Eriksen tilbake hos Tottenham, sier Romano til Last Word on Spurs podcast.

Hmm.

Les på Engelske klubber: City-spilleren bekrefter at han ikke blir, men må få med seg denne sesongen

Eriksen startet i 11 av 25 kamper fra start, Conte har tydeligvis funnet ut at potensialet likevel er der for at dansken er kapabel til å inneha dirigentrollen som i Premier League.

Til Mourinho og gjengen har vi bare én ting å si: Unødvendig tabbe, gutter, move on.

Les: Barcelona har nå gitt City en lissepasning