(c) Bilde: Fotballklubben Jerv: Alexander Dang

Alexander Dang ankom FK Jerv fra Nest-Sotra (nå Øygarden) i august 2019, og ankom som en «virvelvind» med 3 scoringer allerede på de tre første kampene.

Dessverre ble høstsesongen preget av skade, noe som gjorde mulighetene for spill minimale. Og inn i 2020-sesongen så langt står Dang kun med innhopp fra benken, og det ble derfor naturlig for både FK Jerv og spilleren selv å se på alternativer for å få mer spilletid.

Les: Sergio Ramos med overraskende bønn til Messi

Totalt har Dang 19 kamper og 3 scoringer i Jervdrakta.

Går fra gult og blått, til gul og sort-stripete Egersund

Den nå 30-år gamle spissen blir fra 8.september å se i gul og sort-stripete Egersunddrakt, da i en låneavtale som strekker seg ut 2021-sesongen.
Et riktig steg for både spiller og klubb, for å få mer spilletid.

«For oss som klubb var det riktig å gi Dang muligheten til å komme et sted hvor han får spilletid, selvtillit og muligheter for å finne frem sine goalgetter-egenskaper. Og et satsende Egersund vil være en god arena for å gjenskape dette», sier daglig leder Trond Christoffersen i FK Jerv.

Alexander Dang selv ser på muligheten fra angrepsposisjon, og gleder seg til å komme i aksjon for sitt nye lag. Allerede denne uken flytter han vestover, for å starte hverdagen med sine nye lagkamerater.