Har fortsatt humøret på plass eller?

The Sun skriver idag at Tottenham er villige til å gjøre en bytteavtale med Real Madrid. – De vil tilby Christian Eriksen pluss 25,7 millioner euro for Gareth Bale, men kun hvis bytte gjennomføres i januarvinduet. 

Gareth Bale som fikk sin «opplæring» i ungdomsavdelingen til Southampton og fikk sitt gjennombrudd som superstjerne for Tottenham etter noen sesonger som var fylt med skader og uflaks. «Forbannelsen» ble for alvor brutt i 2013 da Han ble kåret til årets spiller, årets unge spiller, og årets spiller av journalistene i Premier League. Med det ble han den andre spilleren gjennom tidene som har tatt en trippel. Bare Cristiano Ronaldo har klart det samme tidligere.

Har gnaget på Mourinho siden 2013

Tottenham solgte han for litt over 100 millioner euro i 1 september i 2013, det var en overgang som Real Madrid manager Jose Mourinho jobbet hardt med å få til, men før dealen var på plass hadde portugiseren skiftet beite og blitt manager for Chelsea. (juli) – Lysten på Gareth Bale er tydeligvis ikke borte når Tottenham nå vil kjøpe han tilbake, med kombinasjonen av Christian Eriksen som ikke vil forlenge sin nåværende avtale og cash.

Les: Tidligere Real Madrid-president: Mourinho har ventet på Bale

Mourinho har snakket om Bale ved jevne mellomrom siden den gang.

Det burde bli meget godt mottatt av Real Madrid manager Zinedine Zidane som virkelig ikke har noe til overs for Gareth Bale.

Les: Tottenham må være desperate etter å selge Christian Eriksen