Martin Ødegaard

En ting som fotballklubber ute i Europa bare må venne seg til er at hvis de signerer en nordmann, spesielt hvis det er en norsk media har bestemt seg for å elske, signerer de ikke bare en spiller, men får et helt pressekorps med på kjøpet. 

I dag er det den spanske utgaven av 1.april spøk og i den forbindelse fortalte de at Martin Ødegaard leies ut til Manchester City fordi de var lei av spørsmål om overgang. – Et lite stikk til norsk presse skulle vi  tro.

Les: Henter Nathaniel Phillips hjem igjen

 

Lørdag formiddag la Real Sociedad ut at Martin Ødegaard leies ut til Manchester City ut sesongen. 28. desember er imidlertid Spanias svar på 1. april her til lands. «Dia de los Inocentes» kalles denne dagen i Spania.

Nederst i meldingen fra Real Sociedad står det også at de så seg nødt til å kvitte seg med nordmannen for å unngå mulige mediekommentarer de neste seks månedene.

Les på F7: Waren Buffett har tjent svimlende summer på Apple

Flere norske og utenlandske aviser gikk på spøken fra den spanske klubben, men ikke vi i Sporten, for akkurat da det skjedde satt vi på Kaffebrenneriet og pratet skit.