Bryr seg ikke om prislappen på spissen, så lenge han scorer. (foto: spurs, twitter)

Ifølge Sky Sports var Dusan Vlahovic et toppmål for Tottenham i sommer. Harry Kane gjorde hva han kunne for å spille for de regjerende Premier League-mesterne, og usikkerheten var stor i Spurs-leiren. Kane ble, «sluttet» å score i Premier League samtidig som Vlahovic gjør seg nå klar for større oppgaver.

Fiorentina har jobbet steinhardt for å overtale den 21-årige spissen til å forlenge, men denne uken måtte klubbeieren gå ut med bekreftelsen på at de ikke har lykkes.

Les: Ingen grunn til panikk, Harry Kane gjorde det samme for seks år siden

-Da jeg kom til Fiorentina lovet jeg supporterne at jeg ville gi beskjed i forkant, og jeg gir aldri løfter jeg ikke kan holde, begynner Fiorentina-eier Rocco Commissio ifølge Sky Sports.

-Jeg må derfor oppdatere supporterne om temaet som har blitt diskutert så mye de siste månedene, Dusan Vlahovics kontrakt. Tilbudet vårt ville ha gjort ham til den best betalte i klubben historie… Likevel, på tross av vår innsats, tilbudet har ikke blitt akseptert, informerer Commissio.

Forrige sesong etablerte Vlahovic seg som en av de mest spennende unge spissene på markedet med 21 scoringer på 37 Serie A-kamper. Etter sommeren har 21-åringen fortsatt i samme høye tempo med 6 scoringer på totalt 8 kamper.

Les: The Athletic: Tottenham har sikret seg hvis Nuno Santo tryner

Når Vlahovic nå har signaliert at han er klar for exit-Fiorentina, må Tottenham ta avgjørelsen om de fortsatt er villig til å gå all in for spilleren til over en halv milliard. Ifølge italiensk media vurderer Atletico Madrid og Juventus sterkt på å satse på Vlahovic.

Vi følger spent med på om Spurs-direktør Paratici tar opp tråden fra i sommer og slipper Harry Kane løs til fordel for 21-åringen når muligheten byr seg. For oss er det noe spennende «Haalandsk» over denne spissen.

Les: Van Gaal ønsker garantert at Wijnaldum hadde holdt seg i Liverpool