Ikke alt er logisk når det kommer til oppsigelser av managere. (foto: united, twitter)

Som hos alle andre storklubber slappes det heller aldri av hos Manchester United. En spiller som funger på banen nå, betyr ikke at den hvileløse jakten på spillere som bidrar inn i tittel-kampene avtar.

I sommer hanglet det med rykter fra engelsk og spansk side om at Kieran Trippier skulle inn og pushe Wan-Bissaka på høyrekanten. Atletico satte hindringer i veien og tvang United til å stå over forsterkningen.

Uniteds overgangsbudsjettet (pluss 150-200 millioner kroner til Ronaldo) ble brukt for å få Jadon Sancho og Raphael Varane i hus. Så da Atletico Madrid ikke ga etter for pruting på utkjøpsklausulen til Trippier på 30 millioner pund pluss, kunne høyrebackposisjonen ikke prioriteres.

Les: The Athletic: Tottenham har sikret seg hvis Nuno Santo tryner

Trippier ble i Madrid, United beholdt Diogo Dalot (siden det ikke kom erstatter), mens Brandon Williams forsvant til Norwich på utleie.

For Solskjær er det ideelle å ha to toppspillere i hver posisjon. På høyreback er det rimelig tydelig at United settes tilbake hvis Wan-Bissaka drar på seg en skade eller unødvendige røde kort.

Glem det, Mané. (foto: united, twitter)

Ifølge 90min er Uniteds speidere instruert om å finne alternativer til Trippier hvis klubben bestemmer seg for å fremskynde prosessen og signere en høyreback allerede i januar.

Les på Tysk fotball: Borussia Dortmund gir seg ikke uten kamp

United holder godt øye på 20-åringen Ethan Laird som befinner seg på utleie hos Swansea. Ifølge 90min er United fornøyd med utviklingen hans, men opplever han fortsatt ikke er i posisjon til å pushe Wan-Bissaka.

90min hevder det er tre spillere som har rykket opp som kandidater for United i vinterens overgangsvindu:

-Rangers kaptein James Tavernier, som ble vurdert av United tidligere i sommer

-Rangers-spiller Nathan Patterson, 19-åringen som blir betegnet som en sensasjon i skotsk liga. Har Everton og mer enn et dusin klubber rundt om i Europa på hjul

Max Aarons, Norwich-spilleren United allerede har en fyldig mappe på. 21-åringen følges også av byrival City.

Da får vi se de kommende månedene hvor prekært Solskjær mener behovet er for en ny høyreback.

Les: Vill ekstase for United-spiller Andreas Pereira!