Har suksess, vil ha trofeer også. (foto: spurs, twitter)

Nottingham Forest sparket godt fra seg på City Ground mot Tottenham, men to Harry Kane-scoringer sørget for at London-klubben ble akkurat det nummeret for stort for nykommeren. Antonio Conte har noe skikkelg spennende på gang etter oppvarmingen forrige sesong som rakk til Champions League-billett, nå jaktes de siste brikkene før overgangsvinduet lukker.

Selv om Spurs-supporterne ser ut til å komme ut som en av vinnerne etter sommerens overgangsmarked, rigger Tottenham seg for neste nivå. Mauricio Pochettino bygde opp laget til nesten-triumf i Champions League og Premier League, direktør Fabio Paratici og Antonio Conte har fått oppdraget med å hente trofeene helt hjem – og ikke lenger bare nesten.

LES: Arsenal har fått servert et tilbud de må vurdere

Ifølge The Telegraph er Spurs i samtaler med Atletico Madrid og Yannick Carrasco. La Liga-klubben har også sine utfordringer med å tilpasse seg lønnstaket i La Liga og skal være åpne for salg. Carrasco er spilleren som både behersker rollen som wingback og ren ving. Den engelske avisen hevder begge klubbene er innstilte på en handel, men er ikke enige om beløp for den belgiske landslagsspilleren.

(foto: atletico madrid)

Carrasco har spilit Champions League siden 2014/15-sesongen (med unntak av to sesonger i kinesisk fotball), forrige sesong dro 28-åringen til med 6 scoringer og 6 assist på 34 La Liga-kamper. Når du legger til 54 kamper for et av verdens beste landslag (8 scoringer), da forstår vi Tottenhams entusiasme.

LES: Ferdig i Chelsea!