Der satt nok en tre-poenger for Arteta. (foto: arsenal, twitter)

Da Carlo Ancelotti bekreftet at hans mest betrodde spiller på høyrevingen forrige sesong ønsket seg vekk fra San Bernabeu, ble Marco Asensio direkte linket til ulike Premier League-klubber. AC Milan har vært på banen, men har ikke den finansielle pondusen til å dra i land kontrakt med Real Madrid-stjerna, som denne sesongen har fulgt kampene fra benken.

For ifølge overgangsjournalist Romano har Asensios agent tatt turen til England for å by frem sin klient. Et av stoppestedene var i Nord-London. Romano hevder Arsenal har fått tilbud om å signere den spanske landslagsspilleren, der rapporter fra England hevder London-klubben er i pole position til å signere med 26-åringen – hvis de bestemmer seg for det.

LES: Tar legeundersøkelsen i USA for å glede Chelsea eier Todd Boehly

Mikel Arteta og The Gunners troner øverst på Premie League-tabellen etter fire kamper uten tap, hvis Arsenal-eierne henter frem euros for å signere Asensio, blir det ikke av frykt for en svak sesong, men av ambisjoner om å holde helt inn til sesongavslutning.

Den italienske overgangsjournalisten holder ihvertfall øyne og ører åpne for signaler om at Asensio trekker til Premier League.

-AC Milan var et alternativ, men det er ikke lett. Premier League-klubber, det er noe som har blitt diskutert med agenten hans, så la oss holde et øye med Marco Asensio til markedet lukker, kommer det fra Romano på youtube-kanalen hans.

Høyrevingen var på banen for verdens beste klubb i 31 La Liga-kamper med 10 scoringer, i Champions League ble det 8 kamper og 1 scoring. Hvis Mikel Arteta og direktør Edu finner ut at Real-spilleren passer inn i Arsenal-maskineriet, da kan dette bli en riktig og signering. Kanskje trekke inn kapteinen med sin bakgrunn fra Real Madrid for råd?

LES: Alexander Sørloth er klar for La Liga