Wesley Fofana til Chelsea

Leicester har holdt fast så hard de kan på sin midtstopper Wesley Fofana, men selv manager Brendan Rodgers måtte kaste inn håndkledet når budet fra Chelsea vokste opp mot en milliard kroner, noe som er nesten uhørt nye for en forsvarsspiller.

Chelsea trenger «noe» for alt fungerer ikke perfekt denne sesongen. – Ikke så raskt egentlig med så store utskiftninger både i ledelse, eierskap og på banen. Thomas Tuchel er fortsatt manager, men hans jobb henger i en tynn tråd hvis ikke klubben rimelig raskt kommer opp til topp fire i Premier League.

En som skal tette igjen bak er Wesley Fofana, som reiser til USA for en medisinsk test, årsaket for flyturen! – Glede eier Todd Boehly. (Jeg forsøker også å glede andre med mine legebesøk)

Les: Alexander Sørloth er klar for La Liga

Wesley Fofana gjennomgår en medisinsk undersøkelse i USA.

Franske L’Equipe har de siste dagene uttalt at Leicester aksepterte et tilbud verdt 875 millioner kroner for deres midtstopper Wesley Fofana. RMC Sport at Chelsea og 23-åringen har blitt enige om en seksårskontrakt frem til 2028.

Det ser også ut til å være et spørsmål om detaljer før overgangen går i boks.

The Athletic melder at midtstopperen gjennomgå en medisin snart. Men ikke i Storbritannia, som han allerede er i. Informasjonen sier at han skal reise til USA. Grunnen til det skal være at det er etter råd fra Chelsea-eier Todd Boehly. Han vil ha sjelefred etter at Fofana pådro seg en alvorlig skade (ankelbrudd) i fjor, noe som holdt franskmannen ute det meste av forrige sesong.

Den 21 år gamle franskmannen spilte syv kamper i Premier League forrige sesong.

Totalt har Fofana spilt rundt 50 kamper i en Leicester-skjorte siden han ble signert fra Saint-Etienne i 2020. Hans nåværende kontrakt løper til juni 2027.

Les på Engelske klubber: Frenkie de Jong snikfotografert alene på flyplassen