Spurs-spillerne må bare innse at bamseklemmer blir den nye normalen. (foto: spurs, twitter)

Da Nuno Santo startet sesong med å vinne kamper med Spurs, hyllet vi manageren og skrev at nu, nu går alt så meget bedre. Da fikk vi en tørr kommentar på facebook: «Det samme skjedde med Mourinho i starten, bare vent».

Pessimisten fikk rett. Det startet med seire, så skjer et eller annet med Tottenham når kontinuitet blir det som teller i Premier League. Vi er fortsatt optimister på vegne av Spurs og nekter å moderere entusiasmen etter å ha sett Antonio Conte på kampdag. Italieneren fikk sin første seier i Premier League med Spurs, dette mot reven Bielsa og Leeds.

Les: Barcelona avviser Sergio Aguero rykte

Selv om Leeds denne sesongen har blitt tatt av «nedrykk-styngdekraften» er det aldri lett å ta alle poengene mot gjengen fra Elland Road.

Det som gir oss optimisme på vegne av Tottenham-supporterne, er Antonio Contes ekstreme innlevelse, kompetanse, strategi og evne til å snu en kamp i sin favør.

For det startet seigt med scoring til Daniel James rett før pause.

-Før kampen var jeg litt bekymret for å finne ut av hvordan den fysiske tilstanden var hos spillerne etter tre uker. Om de ville være i stand til å spille 90 minutter med andre omgangs intensitet, begynner Conte til Sky Sports.

Tottenham kom bakpå, men i pausen ble Conte overbevist om at de hadde seieren inne.

-I pausen viste spillerne meg at de kunne vinne kampen. I andre omgang endret vi på situasjonen. Jeg hadde sett på statistikken, og Leeds er de beste i ligaen til å løpe. I andre omgang slo vi dem på intensitet, sier Conte.

Med dette varsler Conte at motstanderne til Tottenham må innstille seg på å møte et lag som skal bli best på høy intensitet. Når Conte har fått spillerne til å holde tempoet i 90 minutter, da blir Spurs skumle.

Vi vet det er tidlig, men med forrige sesong hos Inter Milan fortsatt friskt i minne, tror vi Conte vil lykkes med å skape treningsforhold som gir en lagmaskin på høyoktan samtlige motstandere i Premier League skal slite mot.

Les: Manchester City trenger ikke Ronaldo – har maskinen som tålmodig maler istykker forsvaret