Allan Saint-Maximin

Newcastle United-spissen Allan Saint-Maximin er på Tottenham Hotspurs radar denne sommeren, London-klubben ser ut til å styrke seg foran Antonio Contes første hele sesong. Lilywhites har allerede bekreftet to signeringer foran sesongen 2022/23 – Ivan Perisic og Fraser Forster kom begge til klubben i juni. I tillegg skal Tottenham blitt enige om en avtale på 26 millioner pund for å kjøpe midtbanespiller Yves Bisouma fra Brighton.

Nå vendes vende oppmerksomheten mot å signere en spiss. Ifølge Football.London kan den spissen være Allan Saint-Maximin. – Sportsdirektør Fabio Paratici sies å være en fan av mercurial-spissen, som imponerte da Newcastle United sikret sin Premier League-status i andre halvdel av forrige sesong.

Les: Har lagt et tredje bud på Mané

På Spurs vil vil han være med å skape en av de mest spennende angrepsrekkende i Premier League. Dejan Kulusevski, Harry Kane og Son Heung-min fikk til sammen for forbløffende 66 målbidrag bare forrige sesong.

Magpies er åpne for å selge spilleren denne sommeren. Men franskmannen selv ønsker å signere nye vilkår på St. James’ Park, men lander Newcastle Bayer Leverkusens Moussa Diaby og er enige om en avtale om å signere unggutten Hugo Ekitike, kommer ingen ny avtale.

Les: Åge Hareide assistent overtar Blackburn