Pochettino vender tilbake. (foto: psg, twitter)

Et comeback fra Mauricio Pochettino skal være det Tottenham ønsker seg når de nå mest sannsynlig kvitter seg med Antonio Conte. Men London-klubben kan gjøre en tabbe i å vente helt til sommeren med å ansette Pochettino.

Real Madrid kan gi Tottenham kamp om Mauricio Pochettino til sommeren. Spanjolene skal vurdere 51-åringen som erstatter for Carlo Ancelotti som er under press på Bernabéu, skriver troverdige The Times.

LES OGSÅ: Keeper kan hjelpe United i jakten på Harry Kane

Real har prøvd å hente Pochettino to ganger før – men timingen har vært dårlig ved begge anledninger.

Ancelotti kan måtte ta farvel med Madrid til sommeren. (foto: real, twitter)

Tottenham Hotspur risikerer å gå glipp av Mauricio Pochettino på slutten av sesongen, med den argentinske manageren høyt oppe på Real Madrids ønskeliste hvis Carlo Ancelotti forlater den spanske klubben. Det er Real Madrids form i La Liga som gjør at et managerbytte er sannsynlig. De hvite fra Madrid ligger hele 12 poeng bak Barcelona i ligaen, og som oftes betyr det sparking av manager, selv om han heter Ancelotti. Men en ny seier i Champions League kan være det som redder jobben til italieneren.

LES OGSÅ: Slik skal Tottenham beholde Kane

Ancelotti skal også være fristet av å ta over landslaget til Brasil.

Antonio Contes kontrakt som hovedtrener for Spurs går ut i juni, men han kan miste jobben allerede denne uka etter hans stikkende kritikk etter helgas uavgjorte kamp mot Southampton. Conte beskrev spillerne som «egoistiske» og sa at det var noe galt med hele kulturen i klubben.

Real Madrid-president Florentino Pérez skal nok en gang ønske seg Pochettino og denne gangen virker timingen å stemme 100% siden argentineren har vært arbeidsledig etter at han forlot PSG forrige sesong.