I´m back! (foto: tottenham, twitter)

Skal vi tro de fleste britiske eksperter er Harry Kane Ten Hags største prioritet til sommeren. Han er brikken United mangler for å ta steget helt opp i toppen av Premier League.

Og nå kan klubbens utlånte keeper bidra i større grad enn forventet.

Tottenham er interessert i å signere Dean Henderson til sommeren hvis Manchester United bestemmer seg for å la ham dra, melder ESPN.

Henderson er på lån i Nottingham Forest til slutten av sesongen og er klar for samtaler med United om fremtiden hans.

LES OGSÅ: Slik skal Tottenham beholde Kane

26-åringen har en kontrakt på Old Trafford til 2025 med opsjon på ett år til, men han ønsker ikke å sitte på benken. Henderson har store ambisjoner om å være med i den engelske troppen foran EM i Tyskland i 2024 og VM i 2026. United inkluderte ikke en kjøpsopsjon i Hendersons låneavtale med Forest i fjor sommer.

Dean Henderson kan bli et viktig forhandlingskort for United (foto: united, twitter)

Dean Henderson har spilt 18 Premier League-kamper for Nottingham Forest denne sesongen, og holdt nullen seks ganger.

Tottenham ser på mulige erstattere for Hugo Lloris før sommerens overgangsvindu og vurderer Henderson sammen med Evertons Jordan Pickford. Pickford signerte en ny kontrakt på Goodison Park i februar og vil sannsynligvis bare forlate hvis Everton rykker ned.

ESPN skriver at Tottenham-spissen Harry Kane er øverst på Uniteds liste over overgangsmål, selv om prislappen er på mer enn 100 millioner pund, og de vet at forhandlinger med Spurs-formann Daniel Levy ikke vil bli enkel.

SISTE: Manchester United i samtaler med Liverpool-flopp!

Spurs’ interesse for Henderson kan nå oppmuntre Levy til å være mer åpen for samtaler om en avtale for Kane.

I tillegg til en spiss, ser United også på å signere en annen keeper denne sommeren. Kilder har fortalt ESPN at Brentfords David Raya og Portos Diogo Costa er blant klubbens mål.

Kontraktssamtaler med David de Gea pågår. United skal ønske å bli enige om en avtale om redusert grunnlønn, men inkludert betydelige bonuser avhengig av antall kamper. De Geas nåværende kontrakt utløper i juni.