Den italienske manageren Gennaro Gattuso var i samtaler med Tottenham om å overta etter Jose Mourinho, vi vet ikke helt hva som gikk galt, men det var trolig en kombinasjon av at Tottenham- fans som ville finne ut mer om sin potensielle manager snublet over kommentarer som de meget frittalende og engasjerte manageren har hatt og at styrelederen Daniel Levy og han hadde fullstendig kulturkrasj.

Du kan formelig høre journalistene på The Athletic riste på hodet når de finner frem tidligere kommentarer fra Gattuso som handler om likekjønnet ekteskap, rasisme og ikke minst kvinner i fotball som han mener er noe tull.

Les: Georginio Wijnaldum og Paul Pogba: Råere midtbaneduo finner du neppe!

BBC skriver at «Gennaro Gattuso ikke lenger vurderer Tottenham-jobben, og at nok en gang klipper klubben en avtale rett før signering.

Så langt har samtaler med Antonio Conte, og Paulo Fonseca, budt sammen. – Det er to ord som beskriver Tottenham akkurat nå «absolutt kaos».

Tottenham har vært i konkrete forhandlinger med tre managere som har sagt nei, men legger du til listen over de som klubben har kontaktet, men som ikke har kommet til forhandlinger en gang begynner listen å bli veldig lang.

Les: Calciomercato: Inter Milan akter å hente Eriksen-erstatter fra Manchester United

Den totale ubesluttsomheten om en ny heltidsansvarlig etter at Jose Mourinho ble sagt opp i april ble stemplet som Telegraph-journalist Matt Law beskriver det som den totale ubesluttsomhet og lister opp noen av hovedkandidatene knyttet til jobben.

Julian Nagelsmann, Brendan Rodgers, Hansi Flick, Erik ten Hag, en retur Mauricio Pochettino, pluss Conte, Fonseca og Gattuso er alle oppført.

Kritikken mot styreleder Daniel Levy og hans team vokser i omfang. – Det holder ikke å sparke Jose Mourinho og ikke ha en plan i bakhånd. ! – Det holder ikke å sette inn 30 år gamle Ryan Mason som er alt for uerfaren til å lede en klubb av Totthams størrelse.