Ryan Sessegnon

Midtbanespiller Ryan Sessegnon som også kan spille venstreving var sterkt ønsket tilbake i West Ham av manager David Moyes. – Men nå som den skotske manageren har fått sparken og at 24 åringen er skadet blir ting litt mer usikkert.

Muligheten for en retur til ungdomsklubben er der fortsatt, men ny manager skal på plass før det gjøres noen store valg. Det at Ryan Sessegnon kommer gratis er en stor fordel i sommerens overgangsmarkedet. – I hvert fall hvis vi skal tro transferjournalist Fabrizio Romano som i dag meldet at Tottenham og engelsmannen med det franske etternavnet er enige om å terminere avtalen.

London-klubben vet det blir nesten umulig å selge en skadet spiller!.

Den direkte foranleningen til termineringen er en skader som det tar tid å komme tilbake fra. Ryan Sessegnon var ikke i troppen i gårsdagagens 0 – 3 seier mot allerede fortapte Sheffield United i serieavslutningen.

Tottenham mistet mye av flyten på slutten av sesongen og ga i fra seg Champions League plass etter en rekke tap. Manager Ange Postecoglou skal som en rekke tidligere Tottenham managere og mange fans være frustrerte over klubbens eiere og styre. (Det er ting på gang, mer om det senere)

Les: Jose Mourinho nær gjensyn med spilleren som faren kalte tiden under manageren som «trist»

Ryan Sessegnon har kontrakt med Tottenham ut 2025, men allerede nå blir han løst fra kontrakten. Det skal være stor interesse fra flere klubber, blant annet AC Milan, Benfica og Bayer Leverkusen, men aller helst ønsker 24 åringen å fortsette i Premier League.

Sessgnon kom til Tottenham fra Fulham i 2019. Han er oppført med 57 kamper for Spurs. – Sesongen 2020/2021 var han på lån hos TSG 1899 Hoffenheim i Bundesliga.

Les på Spanskfotball: Jørgen Strand Larsen reddet kvelden og sesongen