Vet hva han vil ha av spillertyper. (foto: tottenham, twitter)

I januar var Adama Traoré en viktig del av planen til Antonio Conte. Wolverhamptons ekstremt eksplosive og lynraske ving skulle omskoleres til wingback. Spanjolen valgte Xavi og Barcelona, og Contes plan gikk i vasken. Tottenham skal fortsatt ha inn en en spiller som binder sammen forsvar og angrep på høyresiden, nå er den rette spilleren funnet i Premier League.

Ifølge Football-Insiders kilde hos Tottenham har Fabio Paratici satt igang preliminary moves for å rydde vei for en signering på sommerens overgangsmarked. Prioriteten hos Spurs er fortsatt en wingback som finner det like naturlig å forsvare som å angripe.

Er du i tvil du får alltid de beste innspillene på Norske oddssider

Football-Insiders kilde hevder Tino Livramento er sommerens mål. 19-åringen er allerede førstevalget hos Southampton, med 20 av 24 kamper fra start. Høyrebacken ble hentet av Ralph Hasenhüttl fra Chelsea forrige sommer for 5 millioner pund, noe som har vist seg å bli et skikkelig varp for Saints.

I onsdagens imponerende 3-1 seier i FA-Cupen mot West Ham var Livramento på banen i en halvtime. På lørdag, 5. mars går turen til Villa park for å ødelegge dagen til Steven Gerrard.

Det kan være vanskelig å finne frem i jungelen, vi vet hva som gjelder få oversikten og spill på nettet

Hos Chelsea var den engelske u-landslagsspilleren et godt stykke unna debut på Stamford Bridge, hos Southampton er spilletids-slusene åpne for 19-åringen.

The Athletic hevder Chelsea har bakt inn en 38 millioner punds buy-back option som aktiveres i 2023. Skal Tottenham overbevise Southampton om å slippe sitt nyervervede stortalent, må det legges en anseelig bunke pund på forhandlingsbordet.

Her finner du de beste casinosider

Hos Tottenham har Matt Doherty dyttet Emerson Royal bakover i spilletidskøen, og har spilt fra start de siste fem kampene som høyre wingback. Ifølge Football-Insider uten at Conte har blitt særlig overbevist. Dermed kan en av de to spillerne måtte vike i sommer hvis Tottenham lykkes med å hente inn Livramento.

Vi er skikkelig spente på Tottenham – Everton, mandag 7. mars.

Tidligere høyreback hos Tottenham, Alan Hutton, er entusiastisk over muligheten til å se 19-åringen i Spurs-drakt.

-Det vil bli en interessant spiller å følge med på i sommer. Livramento er et briljant talent som virkelig vil forsterke troppen, spesielt hvis de skal spille med wingbacks, sier Hutton til Football-Insider.

Før han legger til: -Det kommer til å koste dem mega-money, det er sikkert.

Ifølge italienske Calciomercato er Tottenham ikke alene om å sirkle rundt Livramento. Manchester United har også antennene ute når 19-åringen er på kamparenaen.