Skal mer enn høye kneløft for å redde klubben. (foto: sporting lisboa)

Forrige måned trengte rundt femti såkalte supportere seg inn på Sporting Lisboas treningsfelt og angrep spillere og trenere. Klubbens garderobe ble rasert og minst én spiller skadet. 

Måneden før dette hadde klubbens president Bruno De Carvalho kritisert lagets prestasjoner mot Atletico Madrid i Europaligaen, hvor han hadde hengt ut individuelle spillere på sosiale medier.

Slått ned av klubbens egne supporterer og hengt ut av klubbens egen president?

Vel, for oss blir en naturlig konsekvens at spillere begynner å vurdere sin stilling.

Og det er nettopp dette som har skjedd i Portugal.

Rui Patricio og Daniel Podence forsvant for to uker siden, mens trener Jorge Jesus sa takk for seg og starter hos Al-Hilal i Saudi-Arabia forrige uke.

Tomlene opp for Jorge Jesus da han kunne flytte til Saudi-Arabia.

Ifølge ESPN kommer det nå overganger som perler på en snor. Sist ute er de portugisiske landslagsspillerne William Carvalho, Gelson Martins og Bruno Fernandes, som også får følge av den nederlandske spissen Bas Dost. Kvartetten bryter kontrakten med Sporting og mener de har rett til dette etter de tidligere hendelsene.

Vi tenker det blir ekstra krevende på overgangsmarkedet for Sporting denne sommeren. Det høres ikke ut som en arbeidsgiver de beste spillerne kommer løpende til.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste