Mason Mount

Alarmklokkene ringer på Stamford Bridge og frykten for å miste en av få egenproduserte stjerner er stor.

Chelsea trapper opp innsatsen på å bli enige om en ny kontrakt med Mason Mount i møte med de økende ryktene at Liverpool vil prøve å kjøpe midtbanespilleren denne sommeren, skriver The Guardian.

VIL IKKE SELGE: Har fortalt Liverpool at de må vente til sommeren

Mount har 18 måneder igjen på kontrakten, og Chelsea som vurderer om de skal øke tilbudet for Brightons Moises Caicedo, har ennå ikke innfridd lønnskravene hans.

Usikkerheten har ført til spørsmål om hvorvidt forhandlingene vil komme i havn, og Liverpool, som planlegger en gjenoppbygging av midtbanen, er forberedt på å hente den engelske landslagsspilleren hvis situasjonen trekker ut.

Chelsea ønsker ikke å miste Mount, spesielt til en av deres nærmeste rivaler, og forbli optimistisk at de klarer å overbevise 24-åringen om å bli. Mount, som har vært i Chelsea siden han var seks år gammel.

Sommeren 2023 forventes å bli svært viktig på Anfield, spesielt på midtbanen med James Milner, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain som alle er klare til å forlate Liverpool på slutten av sesongen.

LES: Declan Rice har latt seg imponere – ønsker overgang til sommeren.

Jordan Henderson og Thiago Alcantara er på feil side av 30-tallet og Fabinhos lange kamp om å finne formen er en stor årsak til bekymring.Liverpool hente inn minst to midtbanespillere som forsterker troppen på slutten av sesongen.

Øverst på lista er Bellingham, men selv om han skulle velge Merseyside som sin neste klubb, vil ikke han alene være tilstrekkelig til å løse de rødes nåværende problemer på midtbanen.