Mr. Rice. (foto: west ham, twitter)

De aller flest toppklubbene ønsker seg Declan Rice til sommeren. 24-åringen kan velge å vrake, men virker nå å ha bestemt seg.

I følge The Guardian heller Declan Rice mot Arsenal denne sommeren på grunn av Mikel Arteta, som har planene klare for hvor West Ham-kapteinen vil passe inn i laget hans.

LES: Arsenal senket Manchester United

Arsenal har gjort Rice til sin hovedprioritet til sommeren og er stadig mer sikre på å slå Chelsea om signaturen. Midtbanespilleren er nesten sikker på å forlate West Ham, som kjemper om nedrykk denne sesongen, han ønsker heller å prøve seg i Champions League.

Har vist det er smart å gi ungdommen tillit. (foto: arsenal, twitter)

Rice var en del Chelseas akademi før han ble frigitt i en alder av 14, og det har vært en forventning om at han til slutt vil returnere til moderklubben sin. Arteta er stor fan av Rice, som regnes som en av de beste defensive midtbanespillerne i Europa. Arsenal er nå favoritter til å kjøpe ham, men Manchester United forventes også å bli med i kampen om 24-åringen.

SISTE: London-klubb vil ha Maguire

West Ham håper å hente mer enn £100 millioner for Rice, noe som vil gjøre ham til den dyreste britiske spilleren. Imidlertid løper den engelske landskampens kontrakt til sommeren 2024, med opsjon på et ekstra år, og det kan tvinge West Ham til å nøye seg med en sum rundt 80 millioner pund.