Blir ikke noe pokal, men mer verdt for klubben. (foto: lsk.no)

Hva sier dere nå, Start? Det begynner å bli mange år og åtte klubber siden Nordlie hadde et opphold i Kristiansand-klubben. Men likevel, nå skal Norges mest underholdende trener sørge for at Start holder seg der de er.

Det er klart for prosjekt Redd Lillestrøm.

Tom Nordlie kunne selvfølgelig ikke si nei. Nå skal 57-åringen lede Lillestrøm på seks treninger og i to kamper.

Les: Juventus klar for å redde Serie A´s største talent

Selvfølgelig noe avhengig om Lillestrøm unngår å gi Frode Kippe historiens kjipeste avskjedspresangen, eller ikke, men hva skjer etter 11. desember?

– Etter de to kampene vet jeg ikke hva som skjer. Jeg har gamblet litt, og jeg vil gjøre så bra arbeid og inntrykk at det er mulig de vil ha meg med videre. Jeg fokuserer bare på de to kampene, og jeg tro det er ganske avgjørende hva som skjer der. Det er ingen intensjon eller opsjon på hva som skjer videre, sier Nordlie på pressekonferansen.

Les på Popidol: Steven Spielberg overrasket med E.T «A Holiday Reunion» 37 år etter

Skeid er historie og Nordlie forlater Oslo-klubben brått og gæli. Hvis det er noen trøst for Skeid, dette ikke skjedd hvis det hadde vært Rosenborg, Molde, eller Brann som trengte redningsmann.

– Jeg hadde nok ikke gjort det om det ikke var Lillestrøm. De har ikke rykket ned siden 1966, og det er litt morsomt å tenke på meg hvor mye man kan påvirke en gruppe på halvannen uke, sier Nordlie ifølge TV 2.

Les: Everton enig med Everton

Lykke til hele gjengen; Nordlie, Lillestrøm, Start og Skeid.