Guess who´back, Ole. (foto: heaton, twitter)

Forsvinner David de Gea ut porten på Old Trafford sammen med Serigo Romero denne sommeren må andre inn for å løse keeperkabalen. Nå ser det ut som en gammel kjenning hos United returnerer til klubben han aldri fikk spille for.

Heaton ble hentet opp til førstelaget hos United tilbake i 2005 etter å ha overbevist på akademiet. Dette var startskuddet for en laaaang rekke med utlån – og ingen kamper på Uniteds førstelag.

Les: Cavani var bare den første – mer krutt til United-angrepet kommer

Da Heaton ble hentet til Cardif i 2010, hadde engelskmannen vært innom Swindon Town, Royal Antwerpen, Cardiff, Queens Park og Wycombe Wanderers.

Men hos Burnley i perioden 2013-19 løsnet det skikkelig for Heaton. De to siste sesongene har keeperen holdt til hos Aston Villa, og har nå skaffet seg solid erfaring i Premier League med totalt 116 kamper på øverste nivå.

Les på Tysk fotball: Mats Hummels vil ha med seg mer av ungdomsfesten hos Borussia Dortmund

Ifølge Daily Telegraph er United i samtaler med Heaton, som forlater Villa Park til sommeren på free transfer. Målet er å dekke opp for Romero, så det bare blir én keeper å hente inn hvis David De Gea pakker sammen hanskene.

Ekstra kult er det at Heaton var del av United mens Solskjær fortsatt løp rundt i den hvite shortsen. Kanskje Solskjær til og med fikser 35-åringen en førstelagskamp før han legger opp?

Les: Selges: Skulle erstatte Paul Pogba, men han har jo ikke dratt noe sted!