Rydder vei i regnskapet til Barcelona for Messi-signaturen.

En rekke klassespillere er hentet til Barcelona allerede, en ting det er vært å legge merke til. Samtlige har vært med spillere som er ledige på markedet og dermed gratis. Klubbens forholdsvis nyvalgte president Joan Laporta har ikke bare lovet fantastiske sportslige resultater og underholdende fotball, men også å få orden på en meget anstrengt økonomi. – En økonomi som har blitt verre på grunn av restriksjoner som følge av Corona-pandemien.

Heldigvis vender verden sakte tilbake til det normale, og med det inntekter fra entusiastiske fans som vender tilbake til stadioner.

Les: Topp 100 dyreste fotballoverganger gjennom tidene

Nå settes det i gang et offensivt spareprogram som ikke bare omfatter salg av spillere, men også kutt i lønn!.

Alle må bidra! – Unntatt Ronald Araujo, Ansu Fati, Pedri, Frenkie de Jong og selvfølgelig Lionel Messi som er urørlige.


Danske Martin Braithwaite er blant de som må hjelpe Barcelona med å få økonomien tilbake på rett spor. Han er ettertraktet og et salg er godt mulig til en av flere Premier League klubber, men spissen ønsker å bli værende, men da må han ned i lønn.

Goal har laget en liste over de som i løpet av de neste dagene må inn på «kontoret» for å diskutere fremtiden på den listen finner du Sergio Busquets, Jordi Alba, Sergi Roberto, Clement Lenglet og Antoine Griezmann i tillegg til dansken.

Barcelona har ikke noe valg, gjelden må reduseres og bankene må være trygg de gjør alt de kan for å ikke gå konkurs.

Les på Helsesjefen: Mange vil prøve utendørs sex