Sitter med de fleste essene. (foto: chelsea, twitter)

Achraf Hakimi er spilleren Chelsea og PSG bare må ha. Den marokanske landslagsspilleren hadde en gjesteopptreden hos Real Madrid, ble sendt på utlån til Dortmund fra 2018 til 2020. Så gikk turen til Inter Milan og Antonio Conte.

Her fant 22-åringen seg skikkelig tilrette i sesongen som endte med Serie A tittel. Midtbanespilleren var på banen i 45 kamper, med solide 7 scoringer og 10 assists i Serie A.

Les: Tøffe tak i Barcelona! -Har 10 milliarder i gjeld

Inter Milan trenger å balance the books, og tar imot det som er av bud på spillerne i troppen. Ifølge Football-italia var PSG kjapt ute med et bud på 60 milloner euro, men ble høflig avslått. Nerazzuri-gjengen krever rundt 80 millioner euro for Hakimi.

På telefonen med Tuchel.

Les på Engelske klubber: Norwich bekrefter rekordsalg

Ifølge Sky Sport Italia har Inter mottatt et lignende bud fra Chelsea, men ifølge overgangseksperten Gianluca Di Marzio er det Champions League-mesteren som seiler opp i tet.

For i tillegg til penger og CL-tittel har Thomas Tuchel Andreas Christensen og Emerson Palmieri som Inter trenger og kunne ønske seg. Den blir vanskelig for Pochettino å matche.

Ingen tvil, Chelsea er skikkelig on a roll!

Les: Topp 100 dyreste fotballoverganger gjennom tidene