Kane og Levy.

Bayern München-sjef Jan-Christian Dreesen reiste til London torsdag for å ha et ansikt-til-ansikt møte med Tottenhams styreleder Daniel Levy for å diskutere Spurs-kaptein Harry Kane.

Bayern sine to bud har begge blitt avvist og Tottenham sin holdning er fortsatt at Kane ikke er til salgs.

Les: Har lagt inn bud på Anthony Elanga

Tottenham-kilder insisterer på at møtet ikke bare handlet om Kane, men den engelske spissens fremtid ble diskutert. Det er forstått at Levy ikke ga noen pris til Dreesen og ga ingen forslag eller oppmuntring om at han ville akseptere noen bud.

Til tross for Levys holdning, forventes Bayern fortsatt å gi et tredje bud som vil representere et klubbrekordbud, ettersom de bayerske gigantene er overbevist om at Kane ønsker å flytte til Allianz Arena.

Levy aksepterer og forstår hvorfor Kane ville bli fristet av andre klubber. som et mottrekk har han gjort det klart for kapteinens leir at de ville gjøre ham til en av de best betalte spillerne i Europa hvis han signerte en ny avtale.

Kane har på sin side bekreftet overfor klubben at han skal på deres Asia-Pacific pre-season tour, mens hans representanter fortsetter samtalene med ulike parter.

Les: Gir Darwin Nunez nytt draktnummer

Kane kom tilbake til trening denne uken og møtte den nye Spurs-sjefen Ange Postecoglou for første gang, og klubbkilder mener de første møtene var svært positive.