Mester Zizou.

Frankrikes store helt Zinedine Zidane ønsker å fortsette ferien frem til han kan overta etter Didier Deschamps som fransk landslagssjef etter VM i Qatar. – Det er ingen hemmelighet Paris Saint-Germain ønsker seg Zidane og nå skal de være villig til å kompensere for at de ikke er et landslag med en heftig lønn.

Mundo Deportivo skal PSG tilby den franske treneren Zinedine Zidane en årslønn på hele 25 millioner euro som avhengig av kurs er litt over eller litt under en kvart milliard kroner. RMC Sport er en av flere som har meldt at Zidane har avvist PSG da han venter på muligheten til å bli fransk landstrener

Nå har det imidlertid skjedd en betydelig utvikling, Mundo Deportivo at det skal holdes et møte mellom PSG og Zidane i Qatar. Og de franske mesterne er angivelig klare til å tilby treneren en årslønn på hele 25 millioner euro.

LES: Barcelona gjør drastiske endringer!

Det vil gjøre ham til den best betalte treneren i verden. En tittel som Atletico Madrid-trener Diego Simeone holder for tiden. – I sin trenerkarriere har Zidane kun hatt ansvaret for Real Madrid. Det har blitt til to La Liga-titler og tre Champions League-trofeer.

Ifølge en rekke franske medier forventes PSG å sparke klubbens nåværende trener, Mauricio Pochettino, veldig snart.

LES: Frankrikes president ba Mbappé droppe Real Madrid