Frenkie De Jong ble til en av verdens beste midtbanespillere i Ajax, nå skal mentoren fortsette jobben.

Er det en spiller som Manchester United sin ferske manager Erik ten Hag virkelig ønsker seg så er det hans tidligere yndling fra Ajax tiden Frenkie de Jong. Barcelona har latt seg friste av store penger fra Old Trafford, men spilleren selv ønsker helst å bli værende og hvis han skal bytte klubb er spill i Champions League en viktig faktor.

Manchester United har etter påtrykk fra Erik ten Hag forsøkt å friste midtbanespilleren med en svært hyggelig lønnspakke, langt over det Barcelona har mulighet til. Frenkie de Jong sitt bastante ønske om å bli på Camp Nou har blitt noe svekket etter han opplevde hvor ivrig klubben var på å cashe inn.

Barcelona lenge har ønsket å signere en av Pep Guardiola sine favoritter. Noe som kom tydelig frem for noen måneder siden da det også var snakk om en overgang for Bernardo Silva til Barcelona.

På spørsmålet: Hva tror du om Barcelona sine sjanser for å hente Silva? Kom det kontant fra Pep «Det vil ikke bli lett for dem».

LES: Frankrikes president ba Mbappé droppe Real Madrid

Portugisiske Bernardo Silva har hele livet drømt om å spille for Barcelona, det er noe han har fortalt media lenge før han kom til Manchester City i 2017. – Han har det som plommen i egget i den blå delen av Manchester og har det superbra under Pep Guardiola sin ledelse. 27 åringen er usikker på fremtiden, men Manchester City sitter på en kontrakt frem til sommeren 2025.

Det er ikke en akutt situasjon ut ifra kontrakten, men en viktig faktor seriemesteren sin suksess er en spillerstall som trives. – Hvis ikke Manchester City klarer å bli enig om at det beste for spiller og klubb er at Bernardo Silva blir seiler det opp en løsning som gir en ekstrabonus i en spesiell «velkommen til Premier League» for Erik ten Hag som uansett har en gigantisk jobb foran seg.

Frenkie de Jong er har tilhengere på begge sider av Manchester, Pep Guardiola, som har satt seg på bakbeina for en overgang for Bernardo Silva kan endre mening, hvis Frenkie de Jong kommer andre Veien. Mundo Deportivo melder en bytteavtale er rett rundt svingen.

Les: TalkSport: Det blir Premier League på Dembélé