(c) bilde: Ranheim: Marius Augdal

Siden 2010 har Marius Augdal vært Stjørdals Blink spiller med store ambisjoner, det førte til store treningsmengder og tretthetsbrudd i fotbladet i fjor høst.

Til tross for å ikke være helt tilbake skrev han kontrakt med nyopprykkede Ranheim etter etter sesongslutt. – Nå lånes han ut til gamleklubben.

«Jeg gleder meg kjempemye til å komme tilbake. Det er betryggende å vite hva jeg går til. Samtidig er 2. divisjon spisset, og vi skal spille på et høyt nivå. Det blir mange artige kamper» sier Marius Augdal til nettsiden til Stjørdals-Blink Fotball.

«Opptreningen har tatt lenger tid enn planlagt, og jeg har ikke fått den ønskede oppkjøringen. Men nå begynner jeg å nærme meg. Nå er jeg snart tilbake».

Marius Augdal har klare ambisjoner når han kommer tilbake til Stjørdals-Blink.

Målet med å komme tilbake til Stjørdals-Blink er å utvikle meg videre som fotballspiller. Jeg kommer tilbake til en god treningsgruppe, og til en sterk avdeling med solide lag. Jeg håper å kunne score noen mål og samle noen målpoeng, sier han.

Stjørdals Blinks hovedtrener Are Tronset er glad for å få Marius Augdal tilbake:

«Vi ønsket å beholde ham i fjor høst. Han er først og fremst en god offensiv spiller med bra driv med ballen. Og ikke minst er han en målscorer. Han kjenner spillerne, trenerne og måten i spiller på. Han vil tilføre større bredde og konkurranse om plassene på laget».

Han lånes ut denne sesongen, og hvis han neste år er det tilbake i Ranheim får han krysse fingrene at klubben til tross for alle spådommer beholder plassen i Eliteserien.  Ranheim er eneste lag som ikke har fått startet årets sesong på grunn av snø og dårlige baneforhold.

Sjekk ut oddsen