Isak Hansen-Aarøen

Det er ingen overraskelse at Isak Hansen-Aarøen er på vei ut, allerede da han var 13 år gammel ble han oppdaget av Liverpool, nå har han skrevet en «pre-kontrakt» med Manchester United, men han må vente til han er 16 år om 15 måneder før han går til klubben.

Manchester United har ikke lyst å havne i samme uføre som Chelsea, som nå må sone karantene på spillerkjøp i to omganger fordi de brøt FIFA reglene om at det ikke er lov å signere kontrakter med spillere fra et annet land før de er 16 år.

Les: Gianluigi Buffon har ingen planer om å legge keeperhanskene på hylla

Den talentfulle unggutten har vært på prøvespill både i Liverpool, Everton og Manchester United og har vært aktuell for flere storklubber, men valgte altså Manchester United.

14-åringen har trent med TIL sitt A-lag gjennom vinteren og var blant annet kaptein for det norske G15-landslaget i forrige kamp mot USA. Han skal også ha prøvespilt for blant annet Everton og Liverpool før han sammen med sin agent Jim Solbakken dro til Manchester i helga for å signere.

Ifølge lokalavisa iTromsø får TIL omkring én million kroner for tromsøværingen. Det skal ikke være prestasjonsbaserte rettigheter i avtalen.

Tromsø forøvrig går det ikke så bra med i årets sesong, etter gårsdagens 1 – 2 tap mot Odd på Alfheim ligger de stabilt på sisteplass i Eliteserien med bare 4 poeng på 7.kamper.

Les på Popidol: Selvsagt trengte David Budd en veldig lang ferie etter sesongfinalen