Amad Diallo hentes trolig tilbake til Manchester United.

Det er ikke slik at den franske superstjernen Paul Pogba har grunn til å sutre over det Manchester United putter opp i lønningsposen hans, sist år var lønna på 15,4 millioner pund som til svarer nesten 190 millioner kroner. Sjefene på Old Trafford har til vår store undring fortsatt å øke summen de tilbyr hvis Pogba forlenger, men så langt har ingenting skjedd.

De aller fleste regner med at neste stoppested blir en av tre klubber, Real Madrid, Barcelona eller Juventus. Paris Saint-Germain som flørtet med tanken i fjor sommer fikk en rask tilbakemelding fra egne fans som stoppet prosessen.

Les: Ancelotti bekrefter: Bale forlater Real Madrid

Nå skal den franske storklubben være på gang igjen, men denne gangen skal ikke prestasjoner på banen være hovedgrunnen.

I følge Daily Mail er Paris Saint-Germain villige til å tilby et gigantisk beløp for for Paul Pogba, og ifølge avisen mener klubben at det vil være til stor kommersiell fordel å få Pogba tilbake til hjemlandet. – Da PSG hentet Lionel Messi i fjor sommer firedoblet verdien av klubbens kryptovaluta, skjer det ved en Pobga overgang også kan fansen skrike så mye de vil, økningen vil mer en dekke opp fantasilønningen de må betale.

28-åringen selv ønsker derimot å vente, i alle fall til sommeren, med å bestemme seg for fremtiden.

Den franske midtbanespilleren har fire måneder igjen av kontrakten med Manchester United og ifølge Daily Mail utelukker han ikke å bli i klubben.

Les: Real Madrid president Florentino Perez og Paris Saint-Germain eier Nasser Al Khelaifi vil dele et måltid på verdens beste restaurant

Midtbanespilleren bidro med et mål da han gjorde ligacomeback etter en skade som førte til at han gikk glipp av 14 kamper. Manchester United spilte 1 – 1 mot Burnley 8.februar.