Tiemoue Bakayoko

Tiemoue Bakayoko er utlånt til Serie A klubben AC Milan fra Chelsea. – Det var tydeligvis et drømmetreff for franskmannen trives så godt at han ikke har lyst til å returnere til Chelsea.

AC Milan er under overvåkning på grunn av økonomi og det er klart at en 400 millioner kroners mann har stor innvirkning på balansen. – Klubben er avhengig av deltagelse i Champions League for å få inntekter som står i stil med utgiftene.

Milan sportsdirektør Leonardo Araujo har skjønt poenget og uttalt at de vil gjøre avtalen permanent dersom de klarer å kvalifisere seg til Champions League.

– Jeg har hørt hva Leonardo har sagt, men jeg er ikke i en posisjon der jeg har så mye jeg skulle sagt. Det er AC Milan og Chelsea som må bestemme, sier Bakayoko til Corriere dello Sport før han ikke klarer å holde seg og forteller:

«Det er min drøm å være i AC Milan, og det er det eneste jeg har i hodet mitt. Men jeg har en kontrakt med Chelsea. Nå vil jeg bare avslutte sesongen på minst fjerdeplass, og da kan vi tenke på det»

Tiemoue Bakayoko har spilt 16 Serie A-kamper for AC Milan denne sesongen som for øyeblikket ligger på fjerde plass.

I Spania, Tyskland, England og Italia er det de fire beste lagene som kvalifiserer seg til Champions League, mens det bare er to som gjør det fra Frankrike og Russland.