Takker nok Vålerenga for springbrettet. (foto: vif)

Den nigerianske vingen Chidera Ejuke ble hentet til Vålerenga i 2017 og underholdt oss i to år før det bar videre til Heerenveen. Ett år etter at 22-åringen forlot humpete gressmatter i nord, kan de fremtidige kampene spilles på Stadio Olimpico, San Siro, Juventus Stadium og de største arenaene i Europa.

Det er Corriere dello Sports som hevder Lazio ikke har gitt opp kampen om den nigerianske vingen. Serie A-klubben var med og knivet da Ejuke hadde vokst seg for stor for Eliteserien, men måtte gi tapt til Eresdivisie-klubben.

Forrige sesong endte Serie A-klubben på en intetsigende 8. plass i Serie A og utenfor spill i Europa. Nå skiller Lazio ett poeng fra å stå på toppen av Serie A sammen med Ronaldo og resten av superstjernene.

Les: Champions League ødelegger for Premier League-klubber

Går det som vi alle håper, blir sesongen ferdigspilt og Lazio får sitt velfortjente Champions League-spill.

Ejuke imponerte umiddelbart i Eresdivise. Det er fortsatt tre år igjen av kontrakten med Heerenveen, men ifølge den italienske avisen forventer Lazio at et bud på rundt 60 millioner kroner skal være nok for å sende Ejuke til toppen av Serie A.

Les på Popidol: Lego går så det griner

Stemmer dette, kan vi snakke om en utrolig reise for spilleren som for fire år siden sto registert som spiller for Gombe United.

Les: Håper å ha penger nok til Ousmane Dembélé pluss 2