Stor glede for Franck Boli og en gang norsk landslagsspiller Tokmac Nguen og sikkert for deg som nå vet at vi i Sporten.com tar ungarsk fotball på alvor.

Den tidligere Strømsgodset spilleren Tokmac Nguen scoret utligningsmålet da Ferencvaros vendte til 2-1-seier over Ujpest i ungarsk eliteserie. Seieren betyr at laget igjen har vunnet Nemzeti Bajnokság I.

SISTE: Antonio Rudiger enig med ny klubb

Han ble tilbudt en plass på landslaget til Sør-Sudans herrelandslag i fotball i 2019.

  1. mars 2021 ble han tatt ut i sin første landslagstropp for Norge i VM-kvalifiseringskampene mot Gibraltar (24. mars), Tyrkia (27. mars) og Montenegro (30. mars), [14] og fikk sin landslagsdebut da han kom inn i andre omgang mot Gibraltar.

Det er fjerde gang på rad, og den 33. tittelen totalt for Budapest-klubben som sikret gullet fire serierunder før slutt, med seier over en byrival. Det er 13 poeng ned til Kisvarda og Puskas Academy.

Les: AC Milan selger Jens Petter Hauge

Franck Boli og Tokmac Nguen hadde store sjanser i åpningsminuttene foran 20.155 tilskuere, men det var gjestene som tok ledelsen da Budu Zivzivadze scoret på straffespark før det var spilt seks minutter.

Utligningen i det 19. minutt roet Ferencvaros-nervene. Boli, med en fortid i norsk fotball, spilte fram Nguen som scoret sitt åttende seriemål for sesongen.

Balint Vecsei scoret ledermålet før pause, og 2-1 skulle holde seg kampen ut.

Dermed kunne Ferencvaros starte feiringen. Kristoffer Zachariassen ble byttet ut i det 72. minutt, men han kunne feire sammen med Nguen og de andre foran elleville tilhengere.

Nguen har spilt 26 av 29 seriekamper, Zachariassen har vært på banen i 23 og scoret tre seriemål.