Taiwo Awoniyi

Liverpool rekrutterte i 2015 stortalent Taiwo Awoniyi for så å sende han rundt om i verden på diverse låneopphold. – Til slutt etter et lån selvsagt, landet han i fjor på en permanent avtale i Bundesliga og Union Berlin.

Man kan godt sette salget på 65 millioner kroner til den tyske klubben på Liverpool sin tabbekonto, for maken til utvikling skal man se langt etter. – 24 åringen er sprudlende god og har lekt inn 16 mål og sørget for fire målgivende pasninger denne sesongen.

Les: Oppsiktsvekkende detaljer lekket om Haalands utkjøpsklausul

Den nigerianske spissen får mye av æren for at Union Berlin, som før sesongen ble dømt nord og ned faktisk befinner seg på en sterk 9.plass i Bundesliga. – Nå kan den tidligere Liverpool spissen velge og vrake mellom en rekke storklubber, eller rett og slett bli og bygge opp det som har konturene av en storklubb i Tyskland.

Newcastle, Southampton og West Ham skal allerede ha kontaktet Union Berlin for å få til en overgang, summen det snakkes om skal være i området 300 millioner kroner. – Omtrent fremgangen det Liverpool fikk for et år siden.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag