Luis Pimenta

Det er rimelig drøye anklager som kommer mot Brommapojkarnas trener Luis Pimenta. Mange husker han godt fra Kongsvinger hvor han var suksessfull, men også da med en spesiell lederstil.

På fredag kunne vi lese i den svenske versjonen av Sporten at  flere i Brommapojkarna føler seg mobbet under regimet til Pimenta.

Flere personer på laget og da spesielt de unge spillerne har blitt kalt Nigger og blitt utsatt for ufine hersketeknikker og direkte mobbing.   .

BP kjemper for sin eksistens i Allsvenskan og befinner seg bare fire poeng over jumboduon Trelleborg og Dalkurd på 14.plass.

«Vi har bestemt at ansvarlig trener tar timeout fra sine oppgaver under arbeidet med utredningen», sier Majstrovic, tidligere svensk landslagsspiller.

Norske Bajram Ajeti, som nå spiller i Eskilstuna, er en av dem som går ut mot sin gamle trener: – «For å være helt ærlig, så er dette en av de beste dagene i år, sier klubbens tidligere spiller Bajram Ajeti» til Fotbollskanalen etter Aftonbladet avsløring.

Slik det er nå er det ikke sannsynlig vi får se Luis Pimenta lede Brommapojkarna igjen.

I Kongsvinger er det ingen som kjenner seg igjen i beskrivelsen:

Portugiseren trente Kongsvinger til cupfinale 2016. Espen Nystuen, daglig leder og sportslig leder, avfeier at klubben hadde noen lignende opplevelser med Pimenta.

«Jeg leste saken i Aftonbladet, men vi kjenner oss ikke igjen i det. Luis lyktes veldig godt hos oss i å skape en god kultur», sier Nystuen til VG.