(c) Bilde: Liverpool FC: Lazar Markovic

Det kan ikke bli lettere nå å spille seg inn i førsteleveren til Liverpool for Lazar Markovic etter han torpederte en overgang på grunn av sine personlige betingelser. 

I vår var han på leieavtale i Anderlecht hvor klubben og egentlig også Lazar var godt fornøyde, og da klubbene ble enige om en overgang regnet alle med at det ville skje.

Les: 14-åring trener med La Liga-klubb

Den nå 24 år gamle serberen kom til Liverpool fra Benfica i i 2014 for 20 millioner euro, mens Brendan Rodgers var manager. Det ble bare en sesong for Liverpool.  Lazar Markovic slo aldri helt til, rekken med utlån forteller mye: Fenerbahçe, Sporting CP, Hull (lån) og nå sist Anderlecht.

Liverpool manager Jürgen Klopp var heller ikke spesielt imponert og var villig til å selge Lazar billig. 

På fredag ble Liverpool enige med Anderlecht om et salg på 3 millioner pund og Markovic fløy til Belgia for å fullføre avtalen. – Det var ikke mye tid å forhandle frem avtalen så da avstanden mellom det Lazar krevde og det Anderlecht var villige til å gi var stor ble forhandlingene avsluttet.

Den 24-årige Markovic har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2019, det er ingen som tror på spesielt mye spilletid frem til da, Liverpool leter nå etter klubber som fortsatt kan ta inn leiesoldater. Lykkes de ikke med det nå kommer det garantert til å skje i januar.