Antonio Nusa kommer for fullt.

Tre måneder etter at Bodø/Glimts tidligere toppscorer Philip Zinckernagel ble presentert som Olympiakos-spiller, var han klar for utleie til belgisk klubb. Ronny Deila hentet dansken til Standard Liege, der begge har imponert. Deila endte med å bli hentet av Club Brugge, Zinkernagel scoret seg inn på ønskelista hos frem klubber.

Det har ikke vært så enkelt å holde track med Zinckernagel etter at han herjet i Eliteserien 2018-20. Watford, utleie til Nottingham Forest, overgang til Olympiakos, utleie til Standard Liege, alt dette i løpet av toogethalvt år. Hos Ronny Deila har 28-åringen virkelig lykkes.

LES: Tottenham er fullstendig avvisende til gigantbud

12 scoringer på 35 kamper hos Standard Liege har gjort Zinckernagel superaktuell i sommerens overgangsvindu. Dansken med kontraktsutløp hos Olympiakos 2024, ser ikke ut til å være del av planen til trener Carlos Corberan, det mangler ikke på klubber som står klare til å signere dansken.

LES OGSÅ: Droppet Leeds – har signert med Premier League-klubb

Ifølge belgiske HLN Sport står Standard Liege ikke overraskende klar med tilbud om permanent overgang, Genoa, Besiktas, Trabzonspor og Augsburg det samme.

.