Schreuder fikk nok en gang ikke pakket ut koffertene.

På tirsdag fikk tidligere Premier League-manager Nuno Santo sparken hos saudiarabisk klubb, på onsdag er det Alfred Schreuders tur til å vise at tålmodigheten utenfor UEFA-sonene er liten, selv om du tar med deg CV’en fra europeiske storklubber.

Alfred Schreuder har hatt en kronglete vei de siste årene. I juli 2019 hoppet han etter Julian Nagelsmann som ny Hoffenheim-trener, under året senere ble det sparken etter å ha mislyktes i å kopiere wunderkind Nagelsmann. I 2020 hentet Ronald Koeman Schreuder som assistenttrener hos Barcelona, vi vet alle hvordan det gikk.

LES: Steven Gerrard har fått sin advarsel

Så ble det noen måneder som Club Brugge-trener og belgisk seriegull, før Ajax, desperate etter å fylle plassen etter Erik Ten Hag, ga Schreuder jobben. Et halvt år senere var også Ajax-jobben over.

Så hva gjør en trener med ambisjoner som verken kan holde på jobben eller er aktuell for de største klubbene? Han følger pengesporet ut av Europa.

I mai signerte Schreuder for en klubb i de forente arabiske emirater, fem måneder senere har nederlenderen igjen sparken. Denne gangen var det ikke de sportslige resultatene, men det Abu Dhabi-klubben beskriver som «Schreuders og klubben arbeidsmetoder stemmer ikke overens».

LES OGSÅ: Harry Kane bor fortsatt på hotel, men Thomas Tuchel bryr seg ikke