Bytter ut findressen og kommentarer med hardt arbeid. (foto: skysports)

Det er femten år siden den offensive midtbanespilleren Gianfranco Zola herjet i den øverste divisjonen i England. Hentet inn av Chelsea-trener Ruud Gullit, ble han blant annet kåret til den beste spilleren i England i 1997 – selv uten å ha spilt hele sesongen.

Italieneren fikk med seg over 200 kamper for klubben, og ble i 2006 æresmedlem av Storbritannia for sin tjeneste som fotball-kriger.

Det diskuteres alltid kraftig når en klubb skal peke ut de beste spillerne gjennom historien. Zola gjorde såpass inntrykk på Stamford Bridge at han like godt ble kåret av Chelsea-supportere som den beste spilleren i Chelsea gjennom tidene.

Nå er han tilbake.

Ifølge Daily Mail presenteres ny Chelsea-trener denne uken.

Ikke overraskende blir det den tidligere Napoli-treneren, Maurizio Sarri, som nå får sin debut i Premier League. 59-åringen har lagt bak seg en glitrende sesong med Napoli, hvor Juventus virkelig måtte kjempe for serietitlen.

Men det som stjeler vår oppmerksomhet er trener-assistenten som går inn dørene på Stamford bridge:

Gianfranco Zola.

Følte seg hjemme i Premier League.

For Chelsea-supporterne må dette gi litt av et boost før neste sesong!

——————-

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste