Romelu Lukaku.(foto: manchester united)

Romelu Lukaku gjorde jobben sin for Belgia mot Panama i åpningskampen mellom de to nasjonene. To scoringer på Manchester United-spilleren og 3-0 totalt, viser at Belgia har skumle planer for fortsettelsen i Russland. Lykkes de med videre avansement, går samtidig Lukaku glipp av det som gav ham grunnlaget før forrige sesong i Premier League.

I juli reiser Manchester United på pre-season treningsleir i USA. Lykkes Belgia, betyr dette at landslagsspilleren Lukaku mister noe før debuten i Premier League.

Det var nemlig i USA han fikk den gode følelsen hos United.

United har imponert den belgiske kjempen. (foto: puma)

-Det var min første treningleir. Alt var fantastisk. Det som overrasket meg var konkurranseinnstinktet til spillerne på trening. Alle ønsket å vinne som meg, så jeg måtte akklimatisere meg raskt. Tapte du, fikk du garantert pes fra de andre. Samholdet utenfor banen var enestående og overrasket meg virkelig, sier Lukaku ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

Nå er United-spilleren vel etablert i troppen, så vi tenker avansement i VM bringer inn mer verdi i klubben enn noen dager med trening, lek og moro.

Eller?

Les: Det siste om Manchester United

——————-

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste