Skal inn å sørge for mye urugayansk fyrverkeri i Madrid.

Vi snakker selvsagt ikke om en vinterliga og den type kulde, men stjerner som ikke har fått den spilletiden som de har hatt før. – Det kan være ønske om overgang, manglende form, konflikter med managere eller at det har kommet inn noen som er bedre. 

Mange av de vi tar med i denne oversikten spiller for en ny klubb når overgangsvinduet lukkes for vårsesongen.

Edinson Cavani

Det er få spillere som har betydd mer for Paris Saint-Germain enn Edinson Cavani, siden han kom fra Napoli i 2013 har han vært en trofast målscorer.

Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel innrømmet for noen dager siden at Cavani er «ikke helt fornøyd» med sin rolle i klubben. .

I sesongåpningen scoret spissen to ganger på tre kamper i Ligue 1 bare å få pådra seg en hofteskade, noe som tillot nysignering Mauro Icardi å etablere seg.

Les på F7: Absolutt ingen konsekvens å dømme uskyldige til fengsel

Ivan Rakitic
Koblet til Manchester United, Atletico Madrid og Inter Milan.  Rakitic har falt bak Frenkie de Jong, Arthur og Sergi Roberto i prioriteringsrekken for midtbanen til Barcelona.

31-åringen har startet en ensom start i alle konkurranser. Klubblegende Andres Iniesta tror klubben ville gjort en feil hvis de selger hans tidligere lagkamerat.

“Jeg ville ikke la ham gå. Jeg personlig anser ham som en flott spiller, ”sa Iniesta til Marca. ”Det han har gjort hele denne tiden har vært fantastisk.

«I år har han ikke den statusen han hadde før, men det betyr ikke at han ikke er en stor spiller.»

Julian Draxler
En fotskade forklarer hvorfor Draxler har spilt bare to ganger for Paris Saint-Germain i 2019-20 til dags dato, men likevel har det vært tegn på den tysklands internasjonale fravær at hans fremtid i den franske hovedstaden kanskje ikke er for lovende.

Idrissa Gueye har strålt på midtbanen etter at han kom fra Everton og andre nyankomne Ander Herrera og Pablo Sarabia har injisert en sårt tiltrengt arbeidsmoral og uselviskhet til laget.

I følge en rapport i Le Parisien denne uken, håper Draxler, som er under kontrakt frem til 2021, å bli tilbudt en ny avtale av klubben de kommende ukene, men PSG har trolig ikke til intensjon om å gjøre det slik ting står an, og de kunne være åpen for å selge 26-åringen på grunn av virkningen av den nevnte trioen av nysigneringer.

Adrian Rabiot
Da Juventus hentet Aaron Ramsey og Rabiot på gratis overføringer i sommer, gjorde de det slik at de trodde at minst en, om ikke begge, av Blaise Matuidi eller Sami Khedira ville være på vei ut av klubben.

I stedet forble den erfarne duoen imponert og imponerte Maurizio Sarri i før-sesongen, noe som betyr at Rabiot har blitt begrenset til bare tre starter i alle konkurranser og er allerede knyttet til et flytting fra Torino.

Emre Can
Emre Can har startet bare en start i alle konkurranser og til og med gått glipp av Juventus sin Champions League-tropp. – Den italienske storklubben er ikke noe blivende sted for den tidligere Liverpool stjernen.

Mario Mandzukic
Bare fort deg og skriv kontrakt med Manchester United, Mario.

Les: Overgangen til Mario Mandzukic tilbake på sporet igjen

Mesut Özil
Arsenal manager Unai Emery ser ut til å være fristet til å gi Özil flere muligheter etter en imponerende oppvisning for Arsenal mot Liverpool for noen dager siden, men i og med at det bare var tyskernes tredje opptreden på Gunners ’15 kamper denne sesongen skjønner man noe skurrer.

Ozil ser ikke ut til å passe inn i Emerys planer, men manageren kan likevel ikke fortsette å ignorere den gåtefulle spillmakernes talenter mens Arsenal fortsetter å stampe.

James Rodríguez

Nyheten alle ventet på hele sommeren var at James Rodríguez ville forlate Real Madrid for enten Napoli eller Atletico Madrid, bare for å returnere til Bernabeu etter to år på lån hos Bayern München.

Den angripende midtbanespilleren har fått muligheter av Real Madrid manager Zinedine Zidane, og startet fem ganger i alle konkurranser, men han har vært inn og ut av laget.

Og nå antyder Marca at Rodriguez nå har falt bak den unge uruguayanske Federico Valverde og dermed vil tilbringe ytterligere tid på benken.

Les: Formel 1: Se de nye bilene og få med deg de nye reglene

Thomas Muller

Tysklands store helt og lojale Bayern München Thomas Muller seg at hans opphold i storklubben går mot slutten. – Kan blir brukt som innbytter og ikke stor mer.

«De siste fem kampene har det vært en trend som ikke gjør meg lykkelig,» sa han.

“Hvis coaching staff ser meg som en sub i fremtiden, må jeg tenke på situasjonen min. Jeg er for ambisiøs til det. ”

Ricardo Rodriguez
AC Milan har hittil hatt en svært ujevn sesong, og vunnet bare fire ganger i Serie A.- De befinner seg på en middelmådig 10. plass og allerede erstattet manager Marco Giampaolo med Stefano Pioli.

Nysignering Theo Hernandez har vært en sjelden positiv på venstrebacken, noe som betyr at Rodriguez har måttet nøye seg med bare fire opptredener så langt.

Les på F7City: Bo i en gitar til 13 milliarder