Thomas Tuchel hilser på en kar med skjegg

Chelsea manager Thomas Tuchel vil etter at alle piler i lang tid har pekt mot utgangsdøra beholde midtbanespilleren Tiemoue Bakayoko. – 26 år gamle Bakayoko kom til Stamford Bridge i 2018, han imponerte ingen første sesong og dermed var det i realiteten over. Sett bort i fra en landskamp for Frankrike har han brukt siden sin på utlån hos AC Milan, Monaco og sist sesong Napoli.

Håpet var at Napoli ville forfølge en permanent avtale for den meget tøffe taklingsmaskinen mot slutten av sin låneperiode. – Alt lå i kortene for det, men da Gennaro Gattusos sluttet i Napoli-klubben ble døren der er stengt for pariseren.

Les: United med supersmart valg for Tahith Chong

AC Milan startet å jobbe for en retur, sist uke kom det frem at de ønsket en låneavtale med opsjon. – Og det virket som om alle parter var positive til ideen. Tiemoue Bakayoko var mer enn åpen for en retur til San Siro, hvor han imponerte i løpet i 2018-2019 sesongen. Han hadde 26 starter blant 31 Serie A kamper for Rossoneri.

Les på Engelske Klubber: Joshua King har signert med Watford

TuttoMercatoWeb skriver at Chelsea-manageren har blokkert flyttingen til Milan.

Den tyske taktikeren vil gi ham en ny sjanse til å vise hva han kan gjøre i vest-London. – Og etter å ha gitt Chelsea en ny vår og Champions League tittel har Thomas Tuchel i realiteten til å gjøre som han vil.

Vi tror Chelsea fans komme til å godta Tuchel sine avgjørelser selv om de ikke skjønner hvorfor han gjør de. Bakayoko var en tragedie i den ene sesongen han spilte for Blues, mens han faktisk har vært svært god på utlån.

To ting kommer til å skje nå, en Chelsea forlenger kontrakten og Tuchel har bestemt at de defensive midtbanespilleren skal være fullt involvert i pre-season treningene og få en mulighet til å imponere og muligens lande en førstelagsplass.

Se disse vakre øyeblikkene hvor klemmer ble delt ut på treningsfeltet.