Har selv ikke tid til å tenke på å bli trener. (foto: vissel kobe, twitter)

Barcelona-ikonet har vært en av stjernene i japansk fotball siden 2018, men har fortsatt tilgode å få en drakt av en tidligere Bodø/Glimt-spiller.

Dette blir bare tynnere og tynnere, men vi kunne ikke dy oss da Bold brakte historien om Urawa Red Diamonds danske stjerne, Kasper Junker.

Les: Joshua King slipper å dra hjem til Vålerenga

Junker har levert 11 scoringer på sine 14 første kamper, men er ikke i nærheten av å rekke Iniesta til anklene. Ifølge dansken selv.

-Før jeg kom hit tenkte jeg at han var jo litt oppi årene, men jeg mener det når jeg sier at det er fullstendig umulig å ta ballen fra ham. Jeg prøvde tre-fire ganger, men det var umulig. Den måten han beskytter ballen på er noe man aldri har møtt før… Når han har ballen vet man at man er nødt til å falle tilbake til forsvaret, ellers er man ferdig, sier en starstruck Kasper Junker til Bold.

Les på Popidol: Hvorfor cashback er bedre enn tradisjonelle casinobonuser

Pratet du med ham etter kampen?, ville danske Bold selvfølgelig vite.

-Han ga meg en albue i skallen, så jeg snakket litt med ham etter kampen hvor jeg sa «come on». Men så byttet vi drakter, og så var alt bra, kommer det fra Junker.

Les på Engelske klubber: Joshua King har signert med Watford

Status: 11 scoringer og Inista-drakt. (foto: urawa, twitter)

Ifølge Bold ble forrige signerte kampdrakt fra Kasper Junker nylig solgt i Japan for rundt 10 000 kroner. Bare så du er informert, Iniesta.

Les: United med supersmart valg for Tahith Chong