Ferdig med fransk fotball.

I 2018 takket Kylian Mbappé nei til tilbud fra Real Madrid og Manchester City for å fortsette sin utvikling i fransk fotball. Ifølge The Times er ønsket nå å fortsette utviklingen i byen som er så ulik Paris det nesten går an å komme.

Zinedine Zidane har ikke gitt opp å hente sin franske favoritt til San Bernabeu, og skal bruke det neste året til å lirke til seg Mbappé fra PSG neste sommer da 21-åringen går inn i sitt siste år av kontrakten.

Les: Real Madrid henter Martin Ødegaards drømmemakker

Ifølge The Times har Mbappé allerde gitt PSG beskjed om at det blir exit etter denne sesongen og at han vurderer overgang til Manchester United – eller Liverpool.

Når du som 21-åring har scoret 90 mål på 124 kamper for en av verdens beste klubber, da står de fleste dørene åpne. Ifølge The Times gir Mbappés iver etter å bytte ut Paris med Manchester en unik mulighet for United hvis Jadon Sancho-overgangen ikke kommer på plass før 5. oktober.

Les på Engelske klubber: Chelsea-eier Roman Abramovich har sanksjonert Declan Rice raid

Uten Sancho i United-drakt kan Kylian Mbappé rykke opp som toppmålet til Solskjær og gjengen neste sommer. Det hadde definitivt vært a dream coming true!

Les: Goal: Manchester United får nå servert høyrevingen de har jaktet