Isco

Overgangsvinduet i Premier League er lukket, men spillere som er klubbløse kan fortsatt signeres. – Det gjør tidligere Real Madrid stjerne Isco svært aktuell for alle de klubbene som ikke fikk gjort det de skulle i vintervinduet.

Everton er et glimrende eksempel på det, de fikk inn i vinduet under nedrykksstreken, de sparket manager Frank Lampard og som om ikke det var nok! Farhad Moshiri har lagt ut klubben for salg. – Med en dag igjen av overgangsvinduet kom Sean Dyche på plass som manager. Hans lange og suksessrike periode som Burnley gjør at ting ser lysere ut, men spillere kommer ikke løpende av den grunn.

Les: Journalist Bruno Salomon: -Chelsea har sendt feil dokumenter til PSG med vilje

Everton er fortsatt i trøbbel med bare 15.poeng etter 20.kamper. The Times melder at Everton seriøst vurderer å signere Isco, som er tilgjengelig på gratis.

Den offensive midtbanespilleren signerte med Sevilla i sommer, 19 kamper senere ble kontrakten til Isco opphevet i desember. En vrien situasjon for spanjolen.

Union Berlin som ligger på andreplass i Bundesliga var nær ved å signere Isco som har spilt store deler av karrieren hos Real Madrid og vært med på å vinne alt, inkludert Champions League – 5 ganger. Manager Urs Fischer var svært ivrig på å styrke midtbanen med Isco

Everton kjemper for å overleve i Premier League og har angivelig også flere andre spillere i kikkerten – blant andre den ghanesiske spissen Andre Ayew, som også er fri fra en klubb.

Les: Paul Pogba er nå nede på fjerdeplass på listen over tidenes dyreste Premier League kjøp

På Deadline Day forsøkte Everton ifølge TeamTalk å signere den colombianske spissen Duvan Zapata, men det ble avvist av Atalanta.

Isco kan godt bytte til en ny klubb, selv om overgangsvinduet er stengt fordi han er på klubbløs.