You stink, my system works.

Leeds har sparket i går sportsdirektør Victor Orta – eller han er ferdig «by mutual consent», som det så vakkert heter.

Orta ble hentet til Elland Road i 2017 og har sørget for å gi klubben spillere til å ta det etterlengtede opprykket i 2020. Leeds-eier Andrea Radrizzani har delte følelser når han nå ser Orta forsvinne ut porten.

Les: Den best betalte fotballspilleren på planeten er allerede lei

Jeg er virkelig trist over måten kapittelet med Victor avsluttes etter at han har gitt noen av de beste øyeblikkene mine i tiden som Leeds-eier.. Likevel, det er tydelig at det er tid for å forandre retning og vi har derfor blitt enige om at Victor forlater klubben, sier Leeds-eieren til klubbens hjemmeside.

I løpet av dagen er det mer som skjer!.

Det gikk fra vondt til værre etter Leeds sparket Jesse Marsch 6.februar i år. – Fra å være forholdsvis trygt plassert på tabellen til å befinne seg helt nede i nedrykksgjørma nå.

Siden Javi Gracia overtok Leeds har det blitt bare tre seiere (to uavgjort og seks tap) – I løpet av de siste fem kampene har Leeds bare sikret et poeng, fire tap og 5 – 18 i målforskjell. Ingen klubb i Premier League historien har sluppet inn flere mål i en enkelt måned enn Leeds i april. Forbløffende 23 MÅL på syv kamper i april.

Les: Tidligere NFL-stjerne kjøper seg inn i Premier League-klubb

Det er bare ti uker siden Gracia tok over som Leeds-manager etter Jesse Marsch, men siden da har det gått tungt med tre seirer, to uavgjorte og seks tap. På de siste fem kampene står Leeds med ett poeng, fire tap og 5–18 i målforskjell.

Det brenner hos Southampton, Everton, Nottingham Forest, Leicester – og Leeds. Hos sistnevnte er minnene så sterke og vonde fra forrige nedrykk fra øverste divisjon at alle steiner må snus for å redde plassen.

The Times melder at Sam Allardyce vil få 3 millioner pund som er 40,4 millioner kroner med dagens elendige kronekurs hvis han klarer å redde klubben fra nedrykk.

Big Sam er kjent for å starte like mange branner som han slukker, men med fire runder igjen av Premier League kan 68-åringen være mannen.

Sam «the survival specialist» Allardyce har stått uten jobb da det var over hos West Bromwich i 2021.

Nå gjenstår det fire tøffe kamper. Manchester City borte til helgen, deretter Newcastle (h), West Ham (b) og Tottenham (h) i siste runde. – Leeds ligger over streken på målforskjell.

Les på F7: Jack Dorsey lanserer demokratisk Twitter konkurrent

Dette er de som har fått sparken i Premier League denne sesongen:

Scott Parker, Bournemouth

Thomas Tuchel, Chelsea

Bruno Lage, Wolverhampton

Steven Gerrard, Aston Villa

Ralph Hasenhüttl, Southampton

Frank Lampard, Everton

Jesse Marsch, Leeds

Nathan Jones, Southampton

Patrick Vieira, Crystal Palace

Antonio Conte, Tottenham

Brendan Rodgers, Leicester

Graham Potter, Chelsea

Christian Stellini, Tottenham